GET CONNECTED

Onze missie is
‘Samen zorgen voor een beter morgen’

Over Dido Zorgt

Meer tijd en aandacht voor de cliënt

De wensen en de behoefte van de cliënt staat centraal. Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken. Het is de lach op iemands gezicht kunnen brengen die nog weinig heeft om voor te lachen. Dat maakt de ouderenzorg zo mooi en dat willen wij graag zo houden. Samen zorgen voor een beter morgen!

Optimaliseren vanuit praktijkonderzoek

Wij komen graag op zorglocaties en zijn graag in gesprek met zorgprofessionals. Zij voeden ons met informatie uit de directe praktijk, daar waar de kwaliteit van zorg tot uiting komt. Deze input is waardevol voor het realiseren van persoonsgerichte zorg, die met plezier geleverd wordt en betaalbaar blijft.

Anticiperen op de toekomst

Met onze tool Dido Meet staan zorglocaties en teams aan het roer bij de inrichting van de zorg. Teams draaien zelf aan de knoppen en beschikken realtime over de benodigde informatie om samen de juiste keuzes voor persoonsgerichte, betaalbare zorg te kunnen maken. En te kunnen bijsturen bij verandering.

Onze tools & diensten

Eenvoudig, praktisch en vernieuwend

Waarom zou je voor onze tools & diensten kiezen? Deze maken het mogelijk om vanuit de cliëntvraag te monitoren of je op koers ligt. Met het bieden en optimaliseren van persoonsgerichte zorg. Maar ook of deze met plezier geleverd en ontvangen wordt, en betaalbaar blijft.

Dido Meet

Praktijkonderzoek

Advies & Implementatie

Workshops & Trainingen

Ontmoet ons

Dido Zorgt is een groep bevlogen professionals met een passie voor de ouderenzorg.  Onze deskundigheid en ervaring bestaat uit een gebalanceerde mix van zorginhoudelijke kennis, bedrijfskunde, ICT en ondernemerschap.

Wij werken met veel plezier samen met toonaangevende experts uit de ouderenzorg. Ons expertpanel is deskundig, goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, en actief betrokken bij onze community Dido Deelt.

Persoonsgerichte zorg, die met plezier geleverd wordt én betaalbaar blijft.