Leuk om kennis te maken

Wij zijn Dido Zorgt!  En leveren graag onze bijdrage aan het “samen zorgen voor een beter morgen”. Op een manier die goed bij ons past. Hierbij laten we ons inspireren door wat mogelijk is. “Kan niet” is voor ons een trigger om uit te zoeken wat dan wel kan.  

 

Zoek je iemand die met jou kan meedenken over nieuwe mogelijkheden of het slimmer organiseren van zorgprocessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze insteek is praktisch en vernieuwend. Met veel plezier delen we onze inzichten.

Praktisch

Onze expertise putten we vooral uit praktijkonderzoek naar de dagelijkse zorg. Zorgprofessionals en zorgteams zijn voor ons een belangrijke informatiebron.  Zij staan in directe verbinding met de cliënt, en weten precies wat er nodig is voor het geven van goede zorg.

Door de mening van zorgprofessionals een plek te geven en te waarderen, gaat de uitwisseling vanzelf stromen. Wat ons betreft een krachtig vertrekpunt voor kwaliteit, multidisciplinaire samenwerking, kennisontwikkeling en het maken van een flinke professionaliseringsslag.

Vernieuwend

We laten ons inspireren door wat er mogelijk is. Zo maakt onze online tool Dido Meet gebruik van kunstmatige intelligentie, zodat eenvoudig en snel de zorgpraktijk in beeld kan worden gebracht. Ons slimme formulier is tot stand gekomen op basis van input vanuit zorgprofessionals. 

Na veel training is het neurale netwerk van Dido Meet inmiddels in staat om handgeschreven informatie binnen de context van het formulier te herkennen en te vertalen naar data voor Dido Meet. Hoe cool! Ontdek ook onze andere slimme tools: apps, games, enquetes, verbeterborden en zorgmissies.

Werkplezier

Door de inzichten met elkaar te bespreken komt een leerproces op gang om anders naar het zorgproces te kijken of deze slimmer te organiseren.  

Juist omdat het gaat over hun cliënten en het dagelijkse werk kunnen zorgprofessionals prima zelf bedenken wat nodig is voor het bieden van de best mogelijke zorg en hoe je dit kunt organiseren.

Zo wordt de autonomie vergroot, blijft er meer tijd over voor het geven van persoonlijke aandacht aan cliënten, en is er meer voldoening uit het werk te halen.