Ken je onze zorgmissies al?

Als zorgprofessional maak jij het verschil voor je cliënten. Iedere dag, en iedere cliënt, is weer anders. Jij bent de belangrijkste medewerker voor het leveren van goede zorg. Je ontvangt veel dankbaarheid van cliënten, maar aan de andere kant merk je ook dat de zorgvraag en de werkdruk steeds meer toenemen.

Dit e-book helpt jou of jullie daarom het dagelijkse werk en de zorg slimmer te organiseren. Zodat er meer tijd overblijft voor het geven van persoonlijke aandacht aan jouw cliënten zodat je nog meer voldoening uit je werk kunt halen.

Download het gratis e-book!

Client

Collega

Arts

Management

Vrijwilliger

Familie

De auteur

Ik noem mezelf een expert (dataprofiler 🙂 ) in het ophalen van informatie over de dagelijkse praktijk in de zorg. Dit geeft relevante informatie over de wensen en behoefte van clienten en het dagelijkse werk. Al die verhalen en voorbeelden vind ik interessant, en maken zichtbaar wat er echt leeft en speelt. De essentie van deze informatie en de terugkerende patronen weten wij met behulp van slimme technologieen snel en eenvoudig te vertalen naar heldere inzichten. En dat vind ik zo mooi, dat door “real” data zichtbaar wordt wat er nodig is om te komen tot de best passende zorg voor een cliënt. Zo kun je samen aan de slag met verbetering. Benut hierin het potentieel van de zorgmedewerkers. Zij weten als geen ander waar kansen liggen om de zorg slimmer te organiseren.